Humor

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/routerekhez-ertesz/

Most jött poén listára. Nem értem. Nem értem mi ebben a vicces.

Első “poén”.

- Nekem azt mondták, hogy vegyek egy ilyen optikai audio kábelt DVD-hez.
* Tömeg röhög *

Elemezzük.

Mi lehet vicces benne a közönség számára? “Optikai audio kábel DVD-hez”. Erre a közönség felsikolt, “dehülye, ilyen nincs is”. Nem tudom náluk hogy van összekötve a DVD lejátszó az 5.1-el, szerintem az optikai kábel elég jó minőséget hoz itt is.

Utána jön egy kis sértegetés. Vicces?

Jön sok-sok szakkifejezés, közönség röhög. Min? Az ilyen elmegy egy orvosi konferenciára röhögni? Ott se érti miről zagyválnak. Vicces lehet.

Pingelés -> Vicces. Már a közönség szerint. Szerintem is, mindig végigcsiklandoz valami, amikor végre visszajön az adott paket 0% lossal, főleg ha előtte 4 órát szoptam azzal, hogy nem ment a hálózat. Elképzelhető, hogy rendszergazdák ülnek a sorokban és ők is hasonlóan katarktikus élményként élik meg, hogy a pingre pong jött, átérezvén a helyzetet és ezt nyugtázva felkacagnak. Esetleg tévedhetek is.

Egy Douglas Adams idézettel tudom csak ezt az ellentétet feloldani.

“Ami villámcsapásként hatott rám a Monty Pythonnal kapcsolatban, és tényleg teszek rá, ha ezért kifiguráznak majd, az az volt, hogy a komédia olyan médium volt, amiben elképesztően intelligens emberek olyan dolgokat fejeztek ki, amiket egyszerűen nem lehetett máshogy kifejezni.”

(…)

“De mostanában mindenki vicces, még a meteorológusok és a bemondók is. Mindenen nevetünk. Már nem annyira intelligensen, nem hirtelen sokkos állapotban, megdöbbenve vagy meglepődve, csak könyörtelenül és értelmetlenül.”

Tags: ,

9 Responses to “Humor”

 1. grizzly Says:

  ha ez az amire en gondolok (most nem tudom meghallgatni), akkor azert rohognek, hogy az elado idiota, az oreg neni meg milyen okos. Nem az ellenteten.

 2. Shag_Beckur Says:

  Nem hiszem. Nem úgy tűnt. Még az lehet a vicc forrása, hogy az öreg nénike ilyeneket kérdez, ért hozzá. Nem tudom. Csak azt, hogy egy pici mosoly nem sok, annyi se jelent meg az ajkaim körül.

 3. grizzly Says:

  akkor ez az.

  Pont ez a vicces, hogy az eladot hogy leosztja a nenike (mert ert hozza), az meg kopni nyelni nem tud.

 4. Shag_Beckur Says:

  :D

  De ez annyira, de annyira közhelyes, nem? Vígjátékok 90%-án is azért nem röhögök, mert ugyanazok az elcsépelt poénok vannak a filmekben, újra és újra.

  Ha néha van kivétel, az egyrészt ritka, másrészt általában nem holywoodi.

 5. Dagny Sea Says:

  Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually irritating. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 6. Apple Cider Vinegar Acid Reflux Says:

  Acid Reflux During Pregnancy

 7. # Says:

  There’s good news:

 8. * Says:

  interfaceine

 9. Glady Placko Says:

  I’ve recently started a site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “There can be no real freedom without the freedom to fail.” by Erich Fromm.

Leave a Reply